NYKYAIKAISEN ORGANISAATION TÄRKEIN KILPAILUTEKIJÄ ON ASIAKASKOKEMUS JA SEN TEHOKAS HALLINTA ERI KANAVISSA

CRM- ja markkinointiautomaatio-ratkaisujen asiantuntijana autamme organisaatiotasi tehostamaan b2b myyntiä sekä pitämään parempaa huolta asiakkaistasi ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Olemme digitaalisen muutoksen matkaoppaasi aina esikartoituksesta jatkuvaan palveluun.

TOIMINTAYMPÄRISTÖN SUUNNITTELU

Asiakaskokemus on modernin myynnin keskeisin mahdollistaja. Se ei koostu vain myyntiyksiköstä vaan on kaikkien asiakkaan kohtaamispintojen summa. Me autamme sinua tunnistamaan organisaatiosi myynnilliset kontaktipisteet, teknisten palveluiden roolin niiden tueksi ja luomme tiekartan tavoitetilan saavuttamiseksi.

MONIKANAVAISEN MYYNNIN TEKNOLOGIAT

CRM on nykyaikaisen organisaation IT-arkkitehtuurin ydin. Voidaksemme tukea kaikkia myyntiin vaikuttavia rooleja tulee palvelukokonaisuutta rikastaa esim. markkinointiautomatiikan, organisaatiovuorovaikutuksen ja oppimisen työkaluilla. Microsoftin Dynamics käyttöönoton teemme valmiin Vuolas CRM tuotteena, joka mahdollistaa kokonaisvalaisen asiakaskokemuksen hallinnan.

TOIMINTATAPOJEN KEHITYS

Tietotyö ja modernin myynti sekä asiakaspalvelu nivoutuvat tänä päivänä yhteen entistä tiiviimmin. Laadukkaiden myynnin ja markkinoinnin työvälineiden ohella myyntitoimintaa tulee kehittää asiakasarvoa tuottavaksi. Me autamme sinua optimoimaan myynnin ja markkinoinnin verkostomaiset mallit, joilla varmistat myös järjestelmä- sekä palveluinvestointiesi hyödyt.

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tuoreita ajatuksia ja mahdollisuus verkostoitua?

Jaamme uutiskirjeen tilaajille tuoreita ajatuksia uuden työn murroksesta, työn kannustavuudesta sekä digitalisaation tuoreimmista mahdollisuuksista. Saat myös ensimmäisenä tietoa meidän ja kumppaniemme järjestämistä ajankohtaisista tapahtumista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijaamme.

Aiheen asiantuntija on:

Kai Grass
Kai Grass
Head of CRM
+358 400 953 950
etunimi.sukunimi@cloudriven.fi

[Alt-Text]