NYKYAIKAISEN ORGANISAATION TÄRKEIN KILPAILUTEKIJÄ ON ASIAKASKOKEMUS JA SEN TEHOKAS HALLINTA ERI KANAVISSA

CRM- ja markkinointiautomaatio-ratkaisujen asiantuntijana autamme organisaatiotasi tehostamaan B2B-myyntiä sekä pitämään parempaa huolta asiakkaistasi ostopolun jokaisessa vaiheessa.

Olemme digitaalisen muutoksen matkaoppaasi aina esikartoituksesta jatkuvaan palveluun. Tutustu lisää palveluihimme!

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN DIGITAALISEN TYÖYMPÄRISTÖN KARTOITUS

Asiakaskokemus on modernin myynnin ja markkinoinnin keskeisin mahdollistaja. Se ei koostu vain markkinointi- ja myyntiyksiköstä vaan on kaikkien asiakkaan kohtaamispintojen summa. Me autamme sinua tunnistamaan organisaatiosi myynnilliset kontaktipisteet sekä digitaalisten palveluiden roolin niiden tueksi.

Toimiva digitaalinen myynnin työympäristö edistää tiimityötä, kasvattaa euroja ja tekee työstä fiksumpaa. Luomme sinulle selkeän etenemissuunnitelman myynnin ja markkinoinnin digitalisaatioon ja varmistamme ettei investointisi jää yksittäiseksi projektiksi vaan on alku muutokselle, josta syntyy uusi tapa tehdä työtä.

MYYNNIN JA MARKKINOINTIAUTOMAATION TEKNOLOGIAT

Asiakkuudenhallinta ja CRM-ratkaisut ovat asiakaslähtöisen myyntiorganisaation kulmakivi. Voidaksemme tukea kaikkia myyntiin vaikuttavia rooleja asiakkuudenhallintaan liittyvät myös markkinointiautomaatio sekä vuorovaikutteiset ja oppimista tukevat työkalut.

Toteutamme asiakkaidemme asiakkuudenhallinta ratkaisujen käyttöönotot joko Microsoftin Dynamicsin valmiina Vuolas CRM -tuotteena tai autamme Dynamics 365 pilvihankkeissa. Markkinoinnin automaation saralla autamme asiakkaitamme ClickDimensions -käyttöönotoissa.

Tutustu tarkemmin palveluihimme:

TOIMINTATAPOJEN KEHITYS

Tietotyö, moderni myynti ja asiakaspalvelu nivoutuvat tänä päivänä yhteen entistä tiiviimmin. Laadukkaiden myynnin ja markkinoinnin työvälineiden ohella myyntitoimintaa tulee kehittää askel askeleelta yhä enemmän asiakasarvoa tuottavaksi.

Autamme sinua myynnin ja markkinoinnin toimintatapojen jatkuvassa kehityksessä ja varmistamme, että saat parhaat hyödyt irti myös jo käytössäsi olevista järjestelmistä ja työkaluista. Olemme muutosagenttisi matkalla kohti uudenlaista tapaa tehdä myynnin ja markkinoinnin työtä.

Aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia

Tilaa uutiskirjeemme

Jaamme uutiskirjeen tilaajille tuoreita ajatuksia uuden työn murroksesta, työn kannustavuudesta sekä digitalisaation tuoreimmista mahdollisuuksista. Saat myös ensimmäisenä tietoa meidän ja kumppaniemme järjestämistä ajankohtaisista tapahtumista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijaamme.

Aiheen asiantuntija on:

Kai Grass
Kai Grass
Head of CRM
+358 400 953 950
etunimi.sukunimi@cloudriven.fi

[Alt-Text]