VUOROVAIKUTTEINEN ORGANISAATIO SYNTYY, KUN TIIMIEN VERKOSTO TOIMII TEHOKKAASTI

Autamme sinua saamaan Office 365- ja SharePoint palveluista enemmän irti sekä tukemaan kehityshankkeidesi tarpeita – olivat ne sitten sosiaalinen intranet tai liiketoiminnan, kuten kumppanihallinnan, myynnin tai kehitysprojektien tehostaminen.

Olemme digitaalisen muutoksen matkaoppaasi aina esikartoituksesta jatkuvaan palveluun. 

DIGITAALISEN TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUOTOILU

Joustava, digitaalinen toimintaympäristö on työympäristön, johtamisen, toimintamallien sekä yksilön itsensä johtamiseen kohdistuva kokonaisuus. Me autamme sinua muotoilemaan liiketoimintasi kannalta tehokkaan aika- ja paikkariippumattoman toimintaympäristön sekä tiekartan sinne pääsemiseksi.

VUOROVAIKUTTEISEN TYÖN TEKNOLOGIAT

Tehokas vuorovaikutteinen työ vaatii tuekseen parhaat aika- ja paikkariippumattomat teknologiat juuri sinulle. Me mahdollistamme käyttäjän työtehtävän huomioivat Office 365– ja SharePoint -käyttöönotot koko organisaation tarpeisiin.

TOIMINTATAPOJEN KEHITYS

Vuorovaikutteinen työyhteisö ei synny projektina. Me olemme kumppani muutosmatkallasi kohti avoimempaa, verkostomaista työkulttuuria lähtien käyttäjien motivaatiokartoituksesta aina mitattaviin liiketoimintahyötyihin.

AIHEESEEN LIITTYVIÄ BLOGIKIRJOITUKSIA

TILAA UUTISKIRJEEMME

Jaamme uutiskirjeen tilaajille tuoreita ajatuksia uuden työn murroksesta, työn kannustavuudesta sekä digitalisaation tuoreimmista mahdollisuuksista. Saat myös ensimmäisenä tietoa meidän ja kumppaniemme järjestämistä ajankohtaisista tapahtumista.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!

Jätä yhdeydenottopyyntö tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijaamme.

Aiheen asiantuntija on:

JP Wirta
JP Wirta
Head of Modern Office
+358 50 529 1992
etunimi.sukunimi@cloudriven.fi

[Alt-Text]