SUOMEN SURKEIN INTRANET  – KILPAILU 2017

OLE MUKANA LUOMASSA PAREMPIA TYÖYMPÄRISTÖJÄ

Eikö tieto kulje tai onko se hautautunut tiedostoarkistojen valtamereen? Ärsyttääkö kun asiat eivät ole ajan tasalla ja aikaa hukkuu turhaan? Tuntuuko, että teillä Suomen surkein intranet vai onko sinulla vain halu kehittää työyhteisöänne yhä joustavammaksi?

Ei hätää! Suomi 100 -vuonna haluamme lahjoittaa suomalaiselle työelämällä parempaa työtä. Lahjaksi tuemme yhden suomalaisorganisaation uuden työn muutosta toteuttamalla liiketoimintaa ja viestintää tukevan digistrategian toimintamallien kehittämiseksi sekä tarjoamalla intranet työympäristön ja valmennusmaailman mullistavan koulutuspalvelun organisaation käyttöön.

Etsimmekin nyt työyhteisöä, jolla on suurin halu kehittää yhteisöllisempää ja modernia työtä tukevaa työkulttuuria. Ilmianna työpaikkasi intra-kilpailuun ja me mahdollistamme muutoksen!

MIKÄ ON SUOMEN SURKEIN INTRANET -KILPAILU?   

Työn muuttuessa intranet on organisaatioiden yksi tärkeimmistä tietojärjestelmistä ja digitaalisista työympäristöistä.  Se ei ole vain kasa teknologiaa vaan ennen kaikkea osa yrityksen toimintatapojen ja kulttuurin uudistamista.

Rakkaalla lapsellamme on yksi nimi, mutta sitäkin enemmän erilaisia merkityksiä. Haluamme tuoda kilpailun myötä suomalaisen työelämän laajempaan keskusteluun uuden ja muuttuvan työn ilmiön, mikä on intranetin rooli modernin sähköisen työympäristön mahdollistajana ja kysyä millaisena teidän työyhteisö näkee intran mahdollisuudet sekä mahdollistaa nämä näkemykset todeksi!

Kun asiakaskokemuksesta on tullut yritysten tärkein kilpailuetu vain nopeasti reagoiva yritys, jossa tieto on avointa voi pärjätä. Tavoitteenamme on löytää suomalainen työyhteisö, jolla on vahva tahto viedä työkulttuuriaan ja toimintamallejaan avoimemmaksi, ketterämmäksi ja kannustavammaksi paremman työelämä luomiseksi. Intranet on jatkuvasti kehittyvä työympäristö ja siksi kilpailu sopii kaikille organisaatioille – jopa Suomen parhaillekin!

Uskomme, että intohimoiset ihmiset ansaitsevat kannustavan työympäristön. Luodaan parempaa työelämää yhdessä!

VALITSIJAPANEELI JA PALKINNOT

Kilpailu toteutetaan kaikissa osallistujayrityksissä uuden työn niin kutsuttuna motivaattorikyselynä (arvo 1800 €), jonka tulokset yritys saa käyttöönsä. Kysely tarjoaa arvokasta tietoa yrityksen tämän hetkisestä työympäristöstä, toimintamalleista ja henkilöstön motivaatiotekijöistä. Kyselyä täydennetään henkilökohtaisella käynnillä osallistuvissa yrityksissä, jossa kyselyn tulokset puretaan ja tehdään tarkennuksia.

Kilpailun voittaja valitaan kaikkein hakijoiden keskuudesta syksyllä 2017. Hakemukset arvio valitsijapaneelimme, joka koostuu alan osaavimmista asiantuntijoista edustaen uuden työn muutosta, työympäristöjen kehitystä, työhyvinvointia sekä liiketoimintaosaamista.

Esko Kilpi

Esko Kilpi

Uuden työn asiantuntija ja toimitusjohtaja Esko Kilpi Oy
Aki Ahlroth

Aki Ahlroth

Kirjoittaja, puhuja ja strategiakonsultti sekä Henry Ry:n hallituksen jäsen
Harri Mikkanen

Harri Mikkanen

Tuotemarkkinointipäällikkö tuottavuuspalvelut, Microsoft
Tarja Paanola

Tarja Paanola

Myyntijohtaja, Workspace Oy
Jokke Eljala

Jokke Eljala

Tutkimuspäällikkö, Suomalaisen Työn Liitto
JP Wirta

JP Wirta

Head of Modern Work, Cloudriven
Katariina Yrjönkoski

Katariina Yrjönkoski

Kehitysjohtaja, Motivire Oy

Voittajalle toteutetaan kilpailun puitteissa tehdyn motivaatiokyselyn pohjalta digistrategia intranet työympäristön kehittämiseksi ja organisaation liiketoimintatavoitteiden sekä viestinnän tukemiseksi. Lisäksi voittaja  saa vuodeksi TrainEngage -valmennusteknologian käyttöönsä veloituksetta. Toteutuksesta vastaa tiimimme, joka koostuu markkinan osaavimmista O365- ja Sharepoint asiantuntijoista.

Koska jokainen ansaitsee joustoa työelämään, arvomme lisäksi kaikkien organisaationsa ilmiantaneiden henkilöiden kesken 500€ arvoisen matkalahjakortin.

TÄYTÄ LOMAKE JA

OSALLISTU KILPAILUUN NYT

[Alt-Text]