Azets ja Cloudriven käynnistävät yhteistyön paremman johtamisen puolesta

Uutinen 28.3.2017

Miltä kuulostaisi yrityskulttuuri, jossa avoimuus, dialogi, nopea päätöksenteko ja jatkuva kehittäminen olisivat arkipäivää?

Yhdistämällä voimamme pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ennennäkemättömän työkalupakin kohti tuloksekasta johtamista ja ketterää kulttuuria. Konkreettisesti tämä tarkoittaa vaikkapa jo ensimmäisenä työpäivänään yritykseen perehtynyttä työntekijää, palkitsemisen kristallinkirkasta linkkiä strategiaan sekä teknologialla tuettua linjakasta arkijohtamista kohti yhteisiä tavoitteita. Suurimmat hyödyt ja ketterämpi toimintatapa saavutetaan, kun lisätään tietoa, ymmärrystä ja dialogia yrityksen toiminnasta sekä mahdollistetaan jokaisen osallistuminen.

Azets tuo yhteistyöhön vankkaa osaamista johtamisen ja yrityskulttuurin kehittämisestä sekä HR-palveluiden ja toimintamallien uudistamisesta. Cloudriven auttaa asiakkaita uuden työn murroksessa ja muotoilee kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät vuorovaikutteisuus, motivointi sekä liiketoimintaprosessien järkevä digitalisointi.

Yhdessä uskomme, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Autamme asiakkaitamme panostamaan ihmisiin. Tarjoamme asiakkaitamme palvelevan kokonaisratkaisun: toimintamallit, modernit digitaaliset työkalut sekä tuen konkreettiseen uuteen työhön.

Lisätietoja antavat:

Cloudriven, Jukka Koskenkanto, CEO, puh. 050 560 4608
Azets, Ulla Nikkanen, Liiketoimintajohtaja, puh. 040 522 9091

Cloudriven Oy toimittaa uuden työn asiantuntijapalveluita ja kannustavia järjestelmäratkaisuja työntekijä- ja asiakaskokemuksen johtamiseen Suomessa ja Meksikossa 25 asiantuntijamme ja kumppaniverkostomme voimin. Uskomme asiakkaiden voittavan, kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi. Olemme Microsoftin sertifioima kultakumppani (Application Development) ja järjestelmäratkaisumme perustuvat Microsoft Azure, Dynamics 365 ja Office 365 teknologioihin. Palvelemme tällä hetkellä noin 100 asiakasorganisaatiota päivittäin. www.cloudriven.fi

Azets on uusi yritys, jolla on merkittävä historia. Yli 2500 asiantuntijaamme tarjoavat talous-, HR- ja palkkapalveluita sekä ohjelmistoratkaisuja. Suomessa meitä azetslaisia on 570. Tuemme yritysten kasvua. Tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja ja neuvonantopalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Tämä on meidän lupauksemme. Toimimme kaikissa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Romaniassa. Tulevaisuudessa tavoitteemme on tarjota palveluita koko Euroopassa. Aiemmin tunsit meidät nimellä Visma Services Oy, Visma Employee Management Oy ja Virvo Oy. www.azets.fi