Kotipizza Group siirtyi sähköposteista työtiloihin

Kotipizza GroupKeväällä 2015 Helsingin pörssin päälistalle listautunut Kotipizza Group halusi kehittää konsernin sisäistä viestintää siirtymällä sähköposteista yhteisen intranetin käyttöön. Tavoitteena oli luoda avoin ympäristö, jossa henkilöstö voi työskennellä ja jossa dokumentit ovat helposti kaikkien saatavilla. Lisäksi haluttiin tehostaa tiimien keskinäistä viestintää esimerkiksi projekteissa.

”Konserniimme kuuluu kaksi yritystä ja osa henkilöstöstä ei työskentele toimistossa, joten meille on tärkeää, että tieto kulkee nopeasti ja helposti”, sanoo viestintäkonsultti Sonja Paju.

Kotipizzalla oli jo SharePoint-ratkaisu käytössään, joten sen käyttöä päätettiin laajentaa ottamalla käyttöön työtilat eri tiimeille sekä viestinnällinen intranet. Intra-projekti aloitettiin heti juhannuksen jälkeen: intraa ja työtiloja rakennettiin kesällä pääkäyttäjien kanssa työpajoissa ja henkilökunnan koulutukset järjestettiin alkusyksystä.

Cloudriven ymmärsi heti tarpeemme ja jo tarjouksen perusteella meille tuli turvallinen olo kumppanin valinnasta. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet saamaamme asiakaspalveluun ja siihen, miten nopeasti pääsimme alkuun. Cloudrivenissä ymmärrettiin mitä halusimme ja saimme vastauksia kysymyksiimme nopeasti. Projektipäällikkö teki myös paljon taustatyötä varmistaakseen Mac-sopivuuden. Projektin kustannus pysyi tarjouksen mukaisena. Voimme lämpimästi suositella Cloudriveniä intra-projekteihin ja henkilöstön SharePoint-koulutuksiin.

Sonja Paju, Kotipizza Group