Oletko sinä etsimämme uuden työn matkaopas?

Onko digitaalinen työympäristö mielestäsi paljon muutakin kuin läjä teknologiaa? Luotatko siihen, että merkityksellinen työ luo parempia asiakaskokemuksia? Uskotko, että kannustava teknologia voi ohjata käyttäjän päivää?

Me uskomme!

Haemmekin asiantuntijoita muotoilemaan kannustavia digitaalisia työympäristöjä ja siten parantamaan asiakkaidemme työpäivää.

Nyt etsimme erityisesti asiantuntijoita seuraaviin tehtäviin:

  • Tietotyön konsulttia/arkkitehtiä, joka ymmärtää Office 365 -palveluiden päälle
  • Full stack developer Microsoft Azure ympäristöön (Office 365:n tuntemus etu)
  • Muu, mikä? (jätä avoin hakemus)

Koska uskomme, että tulevaisuuden tähdet ovat moniosaajia, emme odota vähempää omalta henkilöstöltäkään. Vaikka määritämme sinulle pääasiallisen tehtävän, haluamme kuulla miten voit laajemmin tukea kehittymistämme kansainväliseksi menestystarinaksi.

Sinun ei tarvitse olla vielä alan kokenut konkari, mutta odotamme kovaa halua kasvaa ja kehittyä mukanamme. Toivomme, että olet heittäytymiskykyinen ja sinulla on rohkeutta haastaa niin itsesi, asiakas kuin organisaatiommekin.

Nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä firmassa ei vauhtia tai vaaratilanteita puutu. Kuitenkin kannustava ja toisiaan tukeva työyhteisömme takaavat onnistumisen edellytykset ja hyvän fiilksen!

Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä, mutta kerrothan itsestäsi 18.11. mennessä.

Lisätiedot ja hakemukset:

Head of Modern Work JP Wirta, jp.wirta@cloudriven.fi, +358 50 529 1992