Rekry: Ratkaisumyyjä, onko sinusta vastaamaan haasteeseen?

Vuonna 2016 kasvatimme myyntiä yli 40%. Tänä vuonna tavoitteenamme on tuplata se!

Onko sinusta vastaamaan haasteeseen?

Etsimme nyt ratkaisumyynnin ammattilaista, jolla on kokemusta verkostomaisesta liiketoiminnasta ja myynnin kehittämisestä. Tehtävässäsi näytät asiakkaillemme tietä digitalisaation uusimmista mahdollisuuksista yhdessä konsulttiemme kanssa. Voit olla taustaltasi myös myynnin tuessa toiminut konsultti, jolla on kokemusta Dynamics tai Office 365 palveluista.

Ensisijaisena tehtävänäsi on kaupan tekeminen, mutta tarjolla on myös myynnin johtamisen roolia.

Haluatko olla osana rakentamassa kansainvälistä kasvutarinaamme?

Cloudriven Oy on asiakkaita eteenpäin vievä uuden työn asiantuntijayritys. Jotta työelämä olisi merkityksellisempää, luomme yhdessä kannustavia digitaalisia työympäristöjä meille analogisille ihmisille.

Koska uskomme, että tulevaisuuden tekijät ovat monitaitajia, emme odota vähempää omalta henkilöstöltäkään. Oman tehtäväkuvan lisäksi arvostamme näkemystäsi toimintamme kehittämisessä ja kansainvälistymistavoitteissamme.

Etsimme ennen kaikkea uutta aikaansaavaa tyyppiä kasvavaan joukkoomme. Lähetä hakemuksesi tai linkkaa vaikka LinkedIn-tilisi meille, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää tehtävästä.

Yhteydenotot ja hakemukset:

Head of Modern Work JP Wirta, jp.wirta@cloudriven.fi, +358 50 529 1992

Voit tutustua meihin tarkemmin verkossa osoitteessa www.cloudriven.fi tai seurata tarinaamme somessa tunnuksella @cloudriven