Maksuton webinaari pe 21.4. klo 9.00

Asiakasymmärrys kaiken keskiössä – Miten teknologilla tuetaan muuttuvaa myyntimallia?

Kun asiakaskokemuksesta on tullut yrityksen tärkein kilpailutekijä, on jokaisella asiakasrajapinnassa työskentelevällä oltava reaaliaikainen näkymä asiakkuuksiin. Huhtikuun webinaarissamme keskustelemmekin, kuinka CRM-järjestelmästä saadaan parhaat hyödyt irti modernin myynnin tueksi.

Ajankohtaisessa keskustelussamme kohtaavat markkinoiden CRM-jätin Microsoftin Maria Fonsell, jonka vastinpariksi saadaan suomalaisten yritysten CRM-järjestelmien mobiliikäyttöä vauhdittanut kasvuyritys Liid Oy:n Maria Sundström. Työkalujen lisäksi kyse on ennen kaikkea johtamisesta. Ilmoittaudu siis mukaan!

llmaisessa webinaarissa vastataan mm. kysymyksiin:

  • Mitkä ovat CRM-järjestelmien kuluvan vuoden trendit myynnin johtamisessa?
  • Kuinka teknologiaa voidaan hyödyntää entistä tehokkaammin monikanavaisen asiakaskokemuksen parantamiseksi?
  • Parhaat vinkit, miten järjestelmän käytöstä voidaan tehdä ketterämpää myyjälle?

Maria Fonsell, Partner Technology Strategist, Microsoft Suomi

Maria vastaa Microsoft Suomella Customer Engagment -ratkaisuista ja on oikea CRM ja Dynamics 365 -addikti. Marian tavoitteena on varmistaa, että Suomen kumppaniverkosto onnistuu kasvattamaan kilpailukykyä asiakaskokemuksen ympärillä.

Maria Sundström, Sales Director, Liid Oy

Maria toimii Liid Oy:n myyntijohtajana. Hän auttaa organisaatiota kehittämään moderneja tapoja edistää myyjän työtä asiakaslähtöisemmäksi. Liid mobiilisovellus helpottaa myyjiä seuraamaan asiakkaiden kanssa käytyjä keskusteluja ja tapaamisia automaattisesti CRM-järjestelmissä säästäen aikaa ja rikastaen arjen työtä.

Joni Väänänen, CRM Consultant, Cloudriven Oy

Webinaarin isäntänä toimii Joni, joka on Cloudrivenin intohimoinen CRM- ja asiakaskokemus-konsultti.  Jonin vastuulla on auttaa organisaatioita kehittämään kannustavia digitaalisia työympäristöjä monikavanaisen ja verkostomaisen myynnin tueksi.

Ilmoittaudu mukaan!

Webinaari kestää noin 45 minuuttia.

Eikö ajankohta sovi sinulle? Ilmoittaudu silti mukaan, lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille.