Liity tiimiimme!

Uuden työn matkaoppaina ohjaamme asiakkaitamme kohti merkityksellisempää työtä digitaalisia ratkaisuja ja asiantuntijapalveluitamme hyödyntäen. Vaikka suonissamme virtaa vankka teknologia-osaaminen, sykkii sydämissämme intohimo ihmisten välisiin kohtaamisiin.

Arvot näkyvät myös ainutlaatuisessa kulttuurissamme, jossa pelillistämisen keinoin kannustetaan vahvaan yhteistyöhön sekä luottamukseen perustuvaan toimintaan. Kasvumme on henkilöstömme rakentama. Tärkein voimavaramme on asiantunteva, motivoitunut ja idekarikas tiimimme.

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviimme. Voit myös jättää avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja itsestäsi.

Avoimet tehtävät

,

Cloudriven Oy hakee osa-aikaista työntekijää Customer Success -tiimiin

/
Haemme osa-aikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan Customer Success -tiimiämme 10–20 tunnin ajan viikossa. Katso oletko sinä kaipaamamme tyyppi liittymään joukkoon!
,

Rekry: Ratkaisumyyjä, onko sinusta vastaamaan haasteeseen?

/
Vuonna 2016 kasvatimme myyntiä yli 40%. Tänä vuonna tavoitteenamme on tuplata se! Onko sinusta vastaamaan haasteeseen? Etsimme nyt ratkaisumyynnin ammattilaista, jolla on kokemusta verkostomaisesta liiketoiminnasta ja myynnin kehittämisestä.
,

Oletko sinä etsimämme uuden työn matkaopas?

/
Onko digitaalinen työympäristö mielestäsi paljon muutakin kuin läjä teknologiaa? Luotatko siihen, että merkityksellinen työ luo parempia asiakaskokemuksia? Uskotko, että kannustava teknologia voi ohjata käyttäjän päivää?

Avoin hakemus

Etkö läytänyt itsellesi sopivaa tehtävää? Ei hätää. Jätä avoin hakemuksesi meille tai ole suoraan yhteyksissä henkilöstöömme!

Cloudirven Oy on asiakkaita eteenpäin vievä uuden työn asiantuntijayritys. Luomme kannustavia työympäristöjä merkityksellisemmän työn puolesta ja toiminnanmuutoksessa teknologiaosaamisemme ytimessä ovat Microsoft-teknologiat. Kehitämme myös itse pelillistettyjä ja vuorovaikutteisia pilvipalveluja tukemaan modernin työn muutosta.

Tavoitteenamme on kasvaa ja edistää omien teknologioidemme kansainvälistymistä yhdessä jatkuvasti laajentuvan kumppaniverkostomme kautta. Haluamme olla paikallisesti luotettava kumppani asiakkaillemme sekä rakentaa samalla globaalisti skaalautuvia teknologiaratkaisuja, jotka auttavat tekemään työelämästä merkityksellisempää.

Lähetä avoin hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse osoitteeseen hanna.arimo@cloudriven.fi

Yhdessä muotoilemme kannustavia työympäristöjä meille analogisille ihmisille

Seuraa tarinaamme somessa

LinkedIn
Twitter
Facebook
[Alt-Text]