Haussa osa-aikainen työntekijä customer success – tiimiin

Haemme osa-aikaista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen vahvistamaan customer success -tiimiämme 10–20 tunnin ajan viikossa. Customer success -tiimi huolehtii asiakaspalvelusta ja asiakastyytyväisyydestä, toimii valituissa tapauksissa asiakasvastaavana tai konsulttiharjoittelijana ja auttaa elintärkeänä osana koko firmaa siellä, missä tarve on suurin. Puhelimitse ja sähköisessä viestinnässä toimiva asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-18, ja työaikasi sijoittuu joustavasti asiakaspalvelun aukioloaikoihin 2-3 päivälle viikossa.

Asiakaspalvelutyön lisäksi osallistut kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon tai teknisen tiimimme toimintaan. Haemme erityisesti tietotekniikka- ja kaupallisen alan opiskelijoita, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä mukanamme koviksi ammattilaisiksi. Sitoutuneen ja intohimoisen työskentelyn vastineeksi tarjoamme palkan ja lounasedun lisäksi innostuneen työyhteisön, joustoa työaikoihin sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan yhteen Suomen parhaista duuniporukoista. Kaikilla työntekijöillä on käytössään liikuntaetu ja mahdollisuus käydä koko porukalla yhteisissä liikuntatapahtumissa.

Toivomme sinun olevan kasvusuuntautunut asiakaspalvelija, jolla on luontainen halu auttaa. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi ja hyppäämään spontaanisti uusiin haasteisiin; kun asiakaspalvelussa sattuu ja tapahtuu, on sinun pysyttävä mukana ja pystyttävä pitämään hermosi kurissa. Näet asiakaspalvelun prosessina, jonka jokainen vaihe on tärkeä.

Hakemamme henkilö osaa puhua ja kirjoittaa suomea ja englantia sujuvasti sekä käyttää tietokonetta ja Microsoft Office -ohjelmia. Microsoft Dynamics – ja SharePoint –osaaminen ovat plussaa, mutta eivät todellakaan välttämättömiä; kaikki tarpeellinen opetetaan perehdytyksessä. Muodollisia pätevyyksiä tärkeämpää on kuitenkin se, että olet tyyppinä sopiva lisä meidän tiimiimme. Uskomme että moderni työ ei ole paikasta kiinni, joten Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan toimistomme lisäksi työtä on perehdytysvaiheen jälkeen mahdollista tehdä joustavasti myös etänä.

Jos kiinnostuit, lähetä kirjallinen hakemus tuntipalkkatoiveineen ja ansioluettelosi su 11.3.2018 mennessä hallintopäällikkö Hanna Arimolle sähköpostitse pdf-liitteinä osoitteeseen hanna.arimo@cloudriven.fi. Haastattelut järjestetään pääosin viikolla 11, ja pyrimme aloittamaan työt löytämämme huipputyypin kanssa maaliskuun aikana.

Cloudriven Oy

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka on erikoistunut vuorovaikutteisten teknologiaratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä toimintatapamuutosten jalkauttamiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Uskomme siihen, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Lue lisää meistä: https://www.cloudriven.fi/