Virtaan rutkasti uusia ominaisuuksia

Asiakastiimit Virrassa

Asiakastiimit Virrassa

Cloudrivenin Virta on markkinoiden helppokäyttöisin CRM-järjestelmä. Virrasta julkaistaan uusi versio 2-3 kertaa vuodessa, ja asiakkaamme saavat aina uudet ominaisuudet ja parannukset käyttöönsä ilman eri veloitusta.

Virran uusin versio asennettiin asiakkaillemme viime viikolla, ja se sisältää seuraavat uudet ominaisuudet ja parannukset:

Asiakastiimit. Asiakkuudelle voidaan nimetä hoitovastuullinen asiakastiimi, johon kuuluu useita asiakasvastaavia. Kullekin asiakastiimin jäsenelle voidaan määritellä kyseiseen asiakkuuteen liittyvä rooli.

Asiakaspalaute. Virrassa on nyt mahdollista hallinnoida helposti myös asiakaspalautteita. Palautteita voi lisätä ja muokata sekä selata asiakaskohtaisesti.

Asiakaspalautteiden hallinta Virrassa

Asiakaspalautteiden hallinta on Virrassa helppoa.

Laskutustiedot. Virran yritys- ja yhteystietosivulla voidaan nyt näyttää asiakkaan laskutustiedot. Tiedot voidaan tuoda integraation kautta Virtaan kaikista yleisimmistä taloushallinnon järjestelmistä.

Laskutustiedot Virrassa

Virrasta näet nyt myös laskutustiedot.

Asiakassopimukset. Tiedot asiakkaiden kanssa tehdyistä sopimuksista voidaan näyttää Virrassa. Sopimustiedot voidaan tuoda integraation kautta Virtaan kaikista yleisimmistä sopimustenhallinta- ja taustajärjestelmistä.

Asiakassopimukset Virrassa

Asiakassopimusten tiedot voidaan tuoda myös Virtaan.

Monipuolisempi haku. Virran hakutoiminnallisuutta on parannettu, ja se on nyt aiempaakin monipuolisempi. Haun kohteena voivat olla nyt kaikki CRM:n tietokentät, ja haku on mahdollista kohdistaa vain tiettyihin kenttiin.

Virta-vinkki kevääseen – ota loppukiri myyntiin!

[wpcol_1half id=”” class=”” style=””]

Kuluvan vuoden ensimmäistä puolikasta on jäljellä enää alle kaksi kuukautta! Nyt onkin siis aika ottaa loppukiri kevään kauppoihin.

Myyntiaktiivisuuden seuraaminen Virrassa on todella helppoa. Voit tarkistaa yhdestä visuaalisesta näkymästä, ovatko tiimisi myyjät päässeet tavoitteisiinsa. Myyjät voivat seurata Virrasta myös, miten he ovat onnistuneet suhteessa omiin myyntitavoitteisiinsa.

Vain aktiivisella myynnillä tehdään tuloksia, joten eipä muuta kuin hihat heilumaan ja tapaamisia kalenteriin!

[/wpcol_1half]

[wpcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

Myyjän suoriutuminen suhteessa tavoitteisiin tarjoomien mukaan eriteltynä

Myyjän suoriutuminen suhteessa tavoitteisiin tarjoomien mukaan eriteltynä

[/wpcol_1half_end]

Myynnin tilanne - kaupat

Myyntitiimin toteutuneet kaupat suhteessa tavoitteisiin

Asiakaspalvelu auttaa

Haluatko ottaa uudet ominaisuudet käyttöösi heti tai kokeilla Virtaa, jos et vielä ole asiakkaamme? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja sovitaan aika perehdytykselle!

[wpcol_1half]

[contact-form-7 id=”1002″ title=”Ota yhteyttä”]

[/wpcol_1half]

[wpcol_1half_end]

 

Asiakaspalvelu / Customer Service
Puh. +358 50 597 0678
asiakaspalvelu@cloudriven.fi

Anu Nevalainen

[/wpcol_1half_end]