Liity tiimiimme!

Uuden työn matkaoppaina ohjaamme asiakkaitamme kohti merkityksellisempää työtä digitaalisia ratkaisuja ja asiantuntijapalveluitamme hyödyntäen. Vaikka suonissamme virtaa vankka teknologia-osaaminen, sykkii sydämissämme intohimo ihmisten välisiin kohtaamisiin.

Arvot näkyvät myös ainutlaatuisessa kulttuurissamme, jossa pelillistämisen keinoin kannustetaan vahvaan yhteistyöhön sekä luottamukseen perustuvaan toimintaan. Kasvumme on henkilöstömme rakentama. Tärkein voimavaramme on asiantunteva, motivoitunut ja idearikas tiimimme.

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviimme. Voit myös jättää avoimen työhakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja itsestäsi.

Avoin hakemus

Etkö läytänyt itsellesi sopivaa tehtävää? Ei hätää. Jätä avoin hakemuksesi meille tai ole suoraan yhteyksissä henkilöstöömme!

Cloudriven Oy on asiakkaita eteenpäin vievä uuden työn asiantuntijayritys. Luomme kannustavia työympäristöjä merkityksellisemmän työn puolesta ja toiminnanmuutoksessa teknologiaosaamisemme ytimessä ovat Microsoft-teknologiat. Kehitämme myös itse pelillistettyjä ja vuorovaikutteisia pilvipalveluja tukemaan modernin työn muutosta.

Tavoitteenamme on kasvaa ja edistää omien teknologioidemme kansainvälistymistä yhdessä jatkuvasti laajentuvan kumppaniverkostomme kautta. Haluamme olla paikallisesti luotettava kumppani asiakkaillemme sekä rakentaa samalla globaalisti skaalautuvia teknologiaratkaisuja, jotka auttavat tekemään työelämästä merkityksellisempää.

Lähetä avoin hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sähköpostitse osoitteeseen hanna.arimo@cloudriven.fi tai ole yhteyksissä henkilöstöömme!

Yhdessä muotoilemme kannustavia työympäristöjä meille analogisille ihmisille

Seuraa tarinaamme somessa

LinkedIn
Twitter
Facebook